Staj ile İlgili Önemli Duyuru !!!

2023/2024 Yaz dönemi staj başvuruları 14.06.2024 tarihine kadar uzatılmıştır. İlgili tarihe kadar Onaylı Zorunlu Staj formlarının eemstaj@karatekin.edu.tr adresine gönderilmiş olması VE e-Kampüsten Staj başvurusu yapılmış olması gerekmektedir.

Mezun durumundaki (derslerini tamamlayıp sadece Staj dersi kalan) öğrenciler Yaz dönemi boyunca staj başvurusu yapabilirler.

"Ulusal Staj Programı" kapsamında Staj başvurusu yapıp 14.06.2024 tarihinden sonra Staja kabul alan öğrenciler, Ulusal Staj Programı`nca kabul edildiklerini belgemeleri takdirinde ilgili tarihten sonra (Yaz dönemi içerisinde) Staj başvuru işlemlerini tamamlayabilirler.

İlgili başvurularda etap başlangıç tarihinden en az 10 gün önce staj başvuru işlemlerinin tamamlanması gerekmektedir.

Yayınlanma Tarihi: 03 Haziran 2024 Pazartesi